KIIRUHDA!

Keskiviikko 5.6.2024 klo 16.01


Kiiruhda! Joku ilta viime viikolla kun lähdin virastolta - oven avatessani tulvahti vastaan huikea syreenien tuoksu! Alkukesän ihanuuksia! Samoin puolestaan silmille iloa ovat tuottaneet valkeat pihlajien kukat, mutta niiden kanssa myöhästyin. Nimittäin kuvaamisessa. Ajattelin, että kohta otan niistä kuvan, mutta viivytellessäni myöhästyin muutamalla päivällä - nyt pihlajien kukat ovat jo ruskeita sävyltään.

Etenevän kesän seurannan kanssa pitää olla tarkkana. Linnunpojat, yhä pitenevät päivät, kukkien väriloisto ja niiden tuoksut...

Elämän kulunkin kanssa on tarpeen olla tarkkana. Mikään asia maailmassa ei tunnu olevan niin nopeasti etenevä kuin itse elämä. Siksi Raamattukin kehottaa meitä keskittymään oleellisiin asioihin: "Etsikää Herraa, kun hänet vielä voi löytää, huutakaa häntä avuksi, kun hän on lähellä." (Jes. 55: 6) Sillä Vapahtajan suojiin käyminen tuo meille elämään matkan haasteidenkin keskelle ihanan kevään ja kerran myös ikuisen kesän. Jeesus sanoo sinullekin: "Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän." (Joh. 10: 10) Ohittamaton tarjous!